Forsikring ved stenslag og rudeskift

Er stenslag og rudeskift dækket af min forsikring? Stenslag sker altid uventet, men heldigvis inkluderer mange forsikringsaftaler dækning af stenslagsreparationer, hvis du har en kaskoforsikring. Forsikringsdækning i tilfælde af forrudeskift, afhænger af din police. Læs videre for at lære mere.

Kaskoforsikring ved stenslag og rudeskift

Hvad dækker en kaskoforsikring? En kaskoforsikring er en type bilforsikring, der beskytter dig mod skader på din egen bil, i modsætning til ansvarsforsikring, som dækker skader, du måtte forårsage på andre folks ejendom. Denne forsikring dækker en bred vifte af skader, og ofte inklusive dem forårsaget af stenslag.

Mange forsikringsselskaber, herunder Bauta, Codan, GF, Gjensidige, Sønderjyske, Gefion, Global, Lærerstandens Brandforsikring, Pensam, Vestjyllands og Købstædernes Forsikring, tilbyder dækning for stenslagsreparationer, hvis du har en kaskoforsikring. Men det er vigtigt at være opmærksom på, at dækningsbetingelserne varierer afhængigt af din police og forsikringsselskabet. Det anbefales derfor at tjekke med dit forsikringsselskab for at sikre, at du har den nødvendige dækning.

forsikring ved stenslag og rudeskift stenslag kolding forrudeskift kolding

Udvidet glasskadeforsikring

De fleste forsikringsselskaber tilbyder også en udvidet glasskadeforsikring, der reducerer selvrisikoen ved udskiftning af bilruder, og i nogle tilfælde endda gør den gratis, mens reparation af stenslag kan være uden omkostninger. Kontakt dit forsikringsselskab, tjek din police, eller kontakt os hos Kolding Bilglas, for at høre nærmere om hvordan vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

Er det nødvendigt at reparere stenslag?

Stenslag er en hyppig udfordring for bilister. Sten og grus kan forårsage skader på bilruder, og selv mindre stenslag kan udvikle sig til store skader, der kræver udskiftning af hele forruden. Det er derfor vigtigt at få repareret stenslag hurtigt.

Normalt kan stenslag repareres, hvis det ikke overstiger størrelsen på en tokrone, men hvis det er placeret inden for synsfeltet, kan der gælde særlige regler mht. til syn. Reparation af stenslag er ikke kun en økonomisk besparelse; det er også vigtigt for din sikkerhed.

Hvordan forhindrer man stenslag i at udvikle sig?

Når du oplever et stenslag, er der flere tiltag, du kan tage for at forhindre yderligere skade. Disse inkluderer hurtig reparation, brug af klistermærker for at beskytte mod fugt og skidt, samt at undgå store temperaturforskelle.

Rudeskift

Nogle gange kan stenslag ikke repareres, og det kræver montering af ny forrude. Det er vigtigt at tjekke, hvordan din forsikring dækker dette. Hos Kolding Bilglas tager vi os af alt det nødvendige papirarbejde, hvis din forsikring dækker. Vores erfarne teknikere kan håndtere udskiftninger af alle typer bilruder, og vi samarbejder med alle forsikringsselskaber!

Kontakt Kolding Bilglas på tlf. 61 71 33 55 eller book og forespørg en tid her.

Kontakt os

Ring på tlf. tlf. 61 71 33 55 eller book og forespørg tid her.

Indholdsfortegnelse

Værksted

Kolding Bilglas
info@bilglasgruppen.dk

Ambolten 11 A
6000 Kolding
Se rutevejledning

Åbningstider:
Mandag til Torsdag 7.30 – 16.00
Fredag 7.30 – 14.00

Skal jeg ringe til dig?
Vælg service*
Du kan også bestille tid eller få et tilbud
Husk vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og du har altid frit værkstedsvalg!