Reparation af stenslag

Stenslag kan ramme enhver bilist i Danmark. Selv den mest forsigtige bilist kan ikke altid undgå stenslag, som ofte opstår uden varsel og skaber små, generende revner i forruden.

Hvad sker der, når forruden får stenslag?

Når din bil rammes af små genstande som sten eller grus, kan det resultere i stenslag. Disse kan virke ubetydelige, men de kan føre til alvorlige konsekvenser for din bils sikkerhed og funktionalitet. Stenslag kan udvikle sig til større revner, især ved temperaturændringer og vrid i bilen. Dette kan både forstyrre dit synsfelt og svække forrudens struktur, hvilket er en risiko i tilfælde af en kollision.

Hvorfor reparation af stenslag er vigtigt

 1. Sikkerhed er førsteprioritet: En forrude med et stenslag er ikke bare irriterende at kigge på, den kan også være farlig. Denne type skade svækker forruden og gør den mindre effektiv til at beskytte dig i tilfælde af en ulykke. En intakt forrude hjælper med at holde bilens tag oppe, hvis bilen ruller rundt. Hvis ruden er svækket af et stenslag, er der større risiko for, at den går i stykker ved en ulykke.
 2. Forhindrer større skader: Et lille stenslag kan hurtigt udvikle sig til en stor revne, især hvis det udsættes for temperaturændringer eller stød fra ujævn vej. En stor revne kan gøre det nødvendigt at skifte hele forruden, hvilket er meget dyrere end en lille reparation.
 3. Økonomiske fordele: Mange forsikringsselskaber dækker omkostningerne til at reparere stenslag, fordi det er billigere end at skifte hele ruden. Ved at reparere stenslaget hurtigt, kan du måske spare en del penge. Husk at vi ordner alt papirarbejdet, og samarbejder med alle forsikringsselskaber.
 4. Bedre udsyn mens du kører: Et stenslag kan forstyrre dit udsyn, hvilket er farligt når du kører. Selv et lille stenslag kan reflektere sollys på en måde, der distraherer dig.
 5. Miljøvenlig handling: At reparere i stedet for at udskifte er bedre for miljøet. Mindre materialeforbrug og mindre affald betyder, at du tager et mere bæredygtigt valg ved at reparere stenslaget.
 6. Bevarer bilens værdi: En bil med en intakt forrude ser bedre ud og har højere gensalgsværdi. At ignorere et stenslag kan føre til, at bilens værdi falder over tid.
 7. Lovkrav og reguleringer: I nogle lande kan det være ulovligt at køre med en forrude, der har store skader. At reparere stenslaget sikrer, at du overholder loven.
 8. Hurtig og nem løsning: Reparation af et stenslag er ofte en hurtig proces, der kan udføres hos de fleste autoglas-specialister. Der er altså ingen grund til at udsætte det.

Kontakt os i dag på tlf. 61 71 33 55 eller book og forespørg en tid direkte her.

Professionel reparation af stenslag

Hvis du står over for et stenslag, anbefaler vi hos Kolding Bilglas, at du handler hurtigt:

 1. Professionel reparation: Vores specialiserede værksted tilbyder omhyggelig og effektiv reparation af stenslag.
  2. Undgå temperaturændringer: Vær forsigtig med at udsætte din forrude for hurtige temperaturændringer, som kan forværre skaden.
  3. Forsigtig rengøring: Brug milde rengøringsmidler omkring stenslaget for at undgå yderligere skade.
  4. Beskyttelse: Indtil reparationen kan udføres, beskyt stenslaget midlertidigt med klar tape.
  5. Forsikring: Kontakt os, og vi håndterer alt papirarbejdet med dit forsikringsselskab.

Hos Kolding Bilglas prioriterer vi høj kvalitet i vores reparationer. Vi benytter avancerede teknikker og materialer for at sikre, at forruden monteres efter alle gældende standarder. Ved at vælge reparation frem for udskiftning, sparer du også både tid og penge.

reparation af stenslag stenslag kolding

Vi kan hjælpe dig videre med reparation af stenslag

Kontakt os på tlf. 61 71 33 55 for yderligere information, eller book en tid hos os for professionel håndtering af dit stenslag.

Er Vejle tættere på dig? Vi har også en Vejle afdeling her.

Kontakt os

Ring på tlf. tlf. 61 71 33 55 eller book og forespørg tid her.

Indholdsfortegnelse

Værksted

Kolding Bilglas
info@bilglasgruppen.dk

Ambolten 11 A
6000 Kolding
Se rutevejledning

Åbningstider:
Mandag til Torsdag 7.30 – 16.00
Fredag 7.30 – 14.00

Skal jeg ringe til dig?
Vælg service*
Du kan også bestille tid eller få et tilbud
Husk vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og du har altid frit værkstedsvalg!